Dit Is Waarom Je Naar De Baby Spa Wil Met Je Kleine - Ons Klein Geluk

Published Oct 27, 21
4 min read

Floaten Met Je Baby In De Spa: Goed Tegen De Krampjes - Ons Klein Geluk

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
baby massage

Wilt u hier meer over weten stuur ons een bericht. Wij ondersteunen u graag met het opzetten van een succesvolle onderneming. Dus wil u een Baby spa beginnen, dan raad ik u aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dus wil u uw eigen baby spa beginnen dan is dit het begin van iets moois.

Samen met je kleintje genieten tijdens een ontspannend uitje? Dan is Baby Spa Happiness aan de Communicatielaan in Terneuzen the place to be! Hier kan je baby helemaal tot rust komen terwijl hij lekker in een bad dobbert. We spraken de 31 jarige Cathy uit Sas van Gent over haar nieuwe unieke onderneming; de eerste Baby Spa in Zeeuws-Vlaanderen! “Toen ik was bevallen van mijn eerste kind twee jaar geleden, heb ik een opleiding baby massage gevold.

Ik ben naast mijn werk in de kinderopvang baby massages gaan geven. Deze massages verlichten krampen en reflux klachten bij baby’s. Ineens werden baby spa’s een hype, werd ik onverwachts weer zwanger en moest ik overstappen van baan. Ik heb er toen een paar maanden uit gelegen, en ik dacht ‘het is nu of nooit!’ (hoe vaak baby masseren).

Een Baby-spa, Wat Is Dat? - Ons Klein Geluk

Ook de bubbeltjes werken ontspannend; deze verwarmen de spieren en het is ook nog eens goed voor de maag! Een kinderarts verwijst tegenwoordig vaak voor naar een babyspa als het kindjes maagproblemen heeft in plaats van meteen medicatie voor te schrijven! De floatring om de nek kan tot 12 kilo, dat is ongeveer tot 8 maanden.

En mocht je zelf met je kindje in bad willen, of met meerderen tegelijk, dan hebben wij ook een familie-bad! Een heerlijk groot bad waar je heerlijk kunt bubbelen met je kinderen. Als je een arrangement boekt, dan gaat je baby eerst floaten en krijgt daarna een massage (babywellness). Ik leer je de technieken, en doe deze voor op een pop.

Bekijk Ons Aanbod Floatsessies En Massage - Ons Klein GelukInformatie Baby Spa - Ons Klein Geluk


Het huid-op-huidcontact is dit een fijn moment voor zowel de baby als voor de ouder! Je kan trouwens kiezen tussen verschillende heerlijke olien, die allemaal andere voordelige eigenschappen hebben. De eerste reacties zijn echt heel leuk, mensen zijn super enthousiast! Ze vinden me open, vriendelijk en vinden dat ik goede uitleg geef - babywellness.

Baby Spa - Ons Klein Geluk: Baby Floaten En Shantala Babymassage

Een Uitje Naar De Baby Spa: Wat Je Moet Weten - Ons Klein GelukLekker Helemaal Ontspannen In Een Luxe Baby Spa! - Ons Klein Geluk


00 uur ben je van harte welkom om de sfeer te proeven (baby spa).

Jij past niet in de baby jacuzzi, maar staat er uiteraard met je neus bovenop om geen moment te missen. Naast een floatsessie of hydrotherapie kunnen jij en je baby bij de meeste baby spa’s ook genieten van een babymassage. Hierbij geef jij je baby na het floaten een babymassage onder begeleiding van een professionele babymasseur.

Baby Spa Ons Klein Geluk: Kleintjes Ervaren Weer Even...Lekker Helemaal Ontspannen In Een Luxe Baby Spa! - Ons Klein Geluk
Wanneer jouw baby welkom is bij de baby spa verschilt per spa, maar doorgaans mag hij komen dobberen zodra het navelstompje af gevallen is en het naveltje mooi genezen. Doorgaans is dit na een week of twee, al kan het goed genezen van het wondje soms nog wel wat langer duren.

Baby Spa Ons Klein Geluk In Herentals.

Tot welke leeftijd je kleintje vervolgens mag blijven dobberen is ook wisselend, maar omdat de baby jacuzzi’s niet zo groot zijn, houdt het meestal na een maand of 6-8 wel een beetje op. Bovendien worden baby’s dan ook behoorlijk beweeglijk waardoor het allemaal een stuk minder zen wordt. Was jouw baby’tje te vroeg geboren dan kan hij mogelijk nog wat langer van de baby spa genieten, soms wel tot een maand of 10.

Ook zou het goed zijn voor de spierontwikkeling, het uithoudingsvermogen en de coördinatie. Maar bovenal is het (voor de meeste baby’s) een hele ontspannende ervaring, omdat in de jacuzzi het gewichtloze gevoel van in de baarmoeder enigszins wordt nagebootst. Zoals bij alles zitten er ook aan een baby spa nadelen.

Navigation

Home