Babyspa: Ontspannen Met Je Baby - Baby Spa Vorselaar

Published Dec 31, 21
7 min read

De Nummer ééN Baby Spa In België - Baby Spa Duffel

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

"We zijn niet de enige ouders met een baby die deze probleempjes heeft en willen anderen hier graag bij helpen." De spa is ook voor baby's zonder problemen erg ontspannend. Ouders boeken standaard een privésessie bij Baby Wellness Oss. Hierbij kunnen ze kiezen uit vier opties: Floating, Shantala massage, Floating + Shantala massage of een vriendjesdate.

De baby gaat met een ring om zijn nek in een fijn bad. De bubbeltjes die tegen het lichaam van de baby aankomen voelen prettig en geeft hen het gevoel dat ze in de baarmoeder zitten. Door de ring die ze om hun nek dragen kunnen ze in het bad vrij bewegen.

"De ouders zijn vaak ook erg enthousiast. Regelmatig slapen de kleintjes al voordat ze de deur uitgaan." Demi vond het zelf erg spannend toen haar baby voor het eerst ging floaten. "Het was vooral spannend toen Xem de ring om zijn nek kreeg. Ik vind het daarom erg belangrijk dat de ouders mij vertrouwen.

De Baby Spa - Float, Shantala, Hydrotherapie éN Wellness - Baby Spa NijlenDe Baby Spa: 10 Dingen Die Je Moet Weten - Baby Spa Rijkevorsel


"Ik heb hier een cursus voor gevolgd en afgerond. Bij de massage is het de bedoeling dat de ouders het kind zelf masseren. Ik doe de handelingen voor op een pop, zodat zij het na kunnen doen en leren. Hierdoor kunnen de ouders hun baby thuis ook masseren." Doordat de ouders de massage zelf uitvoeren, zorgt dit voor meer binding tussen de ouder en het kind.

De Baby Spa: 10 Dingen Die Je Moet Weten - Baby Spa Mechelen

"Normaal gesproken boeken ouders een privésessie, maar ze kunnen ook een vriendjesdate reserveren. Hoe gezellig is het om met een familielid of vriend(in) die ook een kleintje heeft samen naar de wellness te komen? Het is een erg leuk, ontspannend uitje. Ook kunnen de baby's elkaar zien terwijl ze in het bad drijven, dat is erg leuk."Er mogen altijd twee personen mee naar de sessie.

De Baby Spa - Float, Shantala, Hydrotherapie éN Wellness - Baby Spa EdegemDe Nummer ééN Baby Spa In België - Baby Spa Arendonk


We werden hartelijk ontvangen door eigenaresse Melissa. Op de deur staat de naam van de baby en op die manier wordt je op een persoonlijke manier welkom geheten. Je komt binnen in een vrij donkere en warme kamer, er hangt een heerlijke geur en je hoort rustgevende muziek. Acie Lou kreeg een float sessie en een baby massage - baby spa.

Melissa schrijft op haar website dat de baby's bij het floaten kunnen genieten van de bewegingsvrijheid. Door de bescherming van een drijfring om de nek kan ze zich vrijuit bewegen en worden spieren gestimuleerd die anders niet snel gebruikt worden op deze leeftijd. Mijn man was een beetje huiverig over deze ring, maar Melissa kon heel goed aan ons uitleggen hoe de band werkt.

Op deze manier sluit de band niet nauw om het nekje, maar wordt het hoofdje zodanig ondersteund dat deze niet te strak zit. De band heeft geen randen die kunnen snijden of wrijving geven, waardoor het prima te dragen is. Uiteraard is het niet mogelijk dat het hoofdje door de opening heen kan en is de band veilig.

De Nummer ééN Baby Spa In België - Baby Spa Balen

Het water waar de baby's in drijven is gezuiverd en dus hygiënisch. 'Aluna' is afkomstig uit de Afrikaanse taal. Dit betekent 'kom hier'. samen met de zin 'En voel je welkom', dit is waar Baby Spa Aluna voor staat. Na de uitleg van Melissa, konden we Acie Lou een zwemluier aan doen en hebben we haar voorzichtig in het badje gezet.

Acie Lou begon meteen te lachen en was zichtbaar aan het genieten. Sommige baby's blijven rustig drijven en vallen uiteindelijk in slaap, en andere baby's, zoals Acie Lou, zijn druk in hun bewegingen en gaan mooi het badje rond. Als de baby gewend is aan het water zet Melissa de bubbels en de lampjes aan.

Dit was bij Acie Lou ook zo, ze had druk haar spieren gebruikt en was moe. Door het floaten kan je de spierontwikkeling stimuleren, het slaapritme kan verbeterd worden en de kans is aanwezig dat darmkrampjes minder worden. Na het floaten stond er nog een heerlijke massage te wachten voor Acie Lou (babyspa).

Een combinatie van een baby massage en het floaten zorgt voor ontspanning en voor een hechting tussen de baby en de ouder. babyspa. Melissa gebruikt een pop om uit te leggen hoe je de baby kan masseren en zij doet dit stap voor stap. Je maakt gebruik van een heerlijke massage olie met natuurproducten.

Puur Baby Spa & Wellness - Hydrotherapie En Massages Voor ... - Baby Spa Edegem

Ook hier kijkt Melissa, samen met de ouders, weer heel goed wat de baby aan kan. Acie Lou gaf tijdens de rugmassage duidelijk aan dat het voor haar klaar was, Melissa speelt hier direct op in en sluit rustig de massage af. Het was duidelijk te merken dat Acie Lou moe was en ze had enorm veel honger.

Hierna hebben we haar weer rustig aangekleed. Melissa neemt alle tijd voor je. Tijdens de sessie heb je geen seconde het idee dat er tijdsdruk is. Ze wil voor ieder kindje alle tijd nemen en dit merk je. Ze is erg laagdrempelig en een prettig en rustig persoon, dit is voor je baby en voor de ouders erg fijn.

Je hebt als ouders zijnde echt even een momentje met je kindje. En het aller leukste is dat ik jullie een korting mag aanbieden van 10 euro! Via de Website kan je je reservering plaatsen. Bij het reserveren kan je aangeven dat je graag gebruik wil maken van de kortingscode 'acielou10', de korting wordt na de sessie tijdens het betalen er af gehaald.

Wat een warm en persoonlijk welkom! Acie Lou geniet van de bubbels en de warmte. Een kijkje in de Wellness van Baby, Spa Aluna.

De Baby Spa - Float, Shantala, Hydrotherapie éN Wellness - Baby Spa Kontich

De Baby Spa - Float, Shantala, Hydrotherapie éN Wellness - Baby Spa Baarle-HertogPuur Baby Spa & Wellness - Hydrotherapie En Massages Voor ... - Baby Spa Borsbeek


Wij hebben een speciale babyweegschaal in onze wellness. Mocht je het leuk vinden of graag willen weten hoeveel je baby weegt, dan gaan wij in alle rust jouw baby wegen! Wil jij tips ontvangen van een deskundige op het gebied van het welzijn van jouw baby? Naast dat jij geniet van een ultiem relax moment met jouw baby is er ook tijd om vragen te stellen.

Een baby wordt zuiver en puur geboren, dit gaat hand in hand met onze visie! We blijven ons ontwikkelen op het gebied van schoonheid, beauty en ontspanning. Heb jij vragen over het welzijn van bijvoorbeeld jouw lichaam? Alle vragen zijn welkom. Ook geven we je graag advies op het gebied van jouw huid.

Sothys heeft verschillende producten om jouw huid te versoepelen, verzorgen en te onderhouden. Zo blijft je huid gezond en beschermd! .De baby kan middels een drijfring ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie, eventueel in combinatie met masseren. De ouders kunnen de sessie volgen en krijgen informatie en tips over de ontwikkeling van hun kindje. Door een bezoek aan onze Baby Spa wordt niet alleen de ontwikkeling van de baby gestimuleerd maar leidt een sessie ook tot prachtige beleving - baby spa.

Puur Baby Spa & Wellness - Hydrotherapie En Massages Voor ... - Baby Spa Heist-op-den-Berg

Onze sessies zijn daarom uitermate geschikt voor premature en dysmature baby’s of baby’s met een fysieke of mentale groeiachterstand. is massagetherapeut en hydrotherapeut (voor baby’s). Ik heb niet alleen een brede kennis van massages en hydrotherapie. Ook op het gebied van pedagogiek, fysiologie en anatomie stel ik ouders en baby’s gerust en begeleid ik op een liefdevolle manier de kindjes en ouders tijdens de sessie.

Je kan nou eenmaal niet een Baby Spa openen alleen omdat je het leuk vindt. Je wil het beste voor jouw baby en elke baby is uniek.

Navigation

Home